Wechat id awek melayu

Mak mah berumur 57 tahun...orangnya gemuk rendang..langsung tak menarik cuma teteknya memboyot besar menarik perhatian aku.

Sebab teteknya jugalah aku sanggup tahan di maki hamun tiap kali dia tidak berpuas hati dengan aku..memang teteknya power..lagi aku tak tahan dengan mak mah ni dia jenis yang tak kisah dengan aku..kadang kadang dengan selambanya dia berkemban bila dengan aku...kulitnya gelap tapi halus,dengan ada tempat tempat yang dah berkedut tapi tetap membuatkan batang aku menegang tiap kali dapat meihat lurah tetek mak mah...rumah yang bersambung dengan kedai mungkin sebab dia tak kisah tentang semua tu.

Walaupun begitu aku masih belum bersedia untuk menjalin hubungan cinta secara serius.

Ada juga aku bercouple dengan beberapa orang gadis namun hanyalah sekadar berdating-dating biasa, berjalan bersama dan makan bersama sahaja.

Nak tahu kisah hidup Irine, majlis perkahwinan, kisah dia jadi isteri muda, kisah dia bakal jadi ibu muda, boleh lah terjah blog Irine. Dia punya entri memang menarik siap dengan ayat-ayat gramatis dan power. K terus otak rasa terfikir-fikir akan isi kandungan entri. Seorang peguam yang pandai berfesyen dan pandai berkata-kata. Pasal dia pergi travel, pasal online shopping, keluarga ect. Selalu pembaca bertanyakan macam-macam soalan pasal cinta kat dia. Blog dia juga banyak entri mengenai review filem, shopping online, entri yana samsudin pun banyak sebab dia die hard fans yana samsudin. Kalau lelaki nak stalk gambar-gambar comel dia jemput la masuk. * nada jeles * Setakat ini tiada lagi kot yang mampu mengejar pengikut Lyssa ini. Aku nie followers baru cecah 1k dah mula hidung tinggi. Rasanya semua sudah maklum Irine merupakan seorang isteri muda. Kawan-kawan lelaki aku pun selalu duk sebut-sebut nama Fatin ini.

Search for Wechat id awek melayu:

Wechat id awek melayu-84

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Wechat id awek melayu”